En stemme med mening | Skt. Johannes kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

En stemme med mening

En stemme med mening
Udgivet af Bjarke Løvind, fre d. 22. apr 2022, kl. 11:27
Frivillig

Det er ikke kun præsten, der har ordet om søndagen. I Skt. Johannes Kirke læses bønner og tekster ved gudstjenesten op af frivillige kaldet lægmandslæsere. Det er heller ikke nødvendigvis en medarbejder, der byder velkommen eller sætter kaffe over, når der aktiviteter i sognegården. Frivillige er en vigtig del af kirkens liv og fællesskaber. Og du er velkommen til at være med.

Bliv lægmandslæser

Vi mangler lige nu lægmandslæsere. Nogle er lægmandslæsere af studiemæssig relevans, mens andre gør det af personlig interesse.

Som lægmandslæser vil du:

  • få erfaring i højtlæsning og stemmeføring overfor en større gruppe.
  • få forståelse for gudstjenestens liturgi
  • indgå i et team af andre læsere og samarbejde med kirkens præster.
  • medvirke ved kirkens gudstjenester med 1 til 2 mdr. mellemrum. 

Det forventes, at du er pålidelig og kan fremtræde præsentabel med tydelig stemmeføring for en forsamling. Er du interesseret er du velkommen til at kontakte Solveig Kirchert 51 52 88 78 eller en af kirkens præster.

Andre muligheder

Har du mere lyst til at sætte kaffe over eller på anden måde give en praktisk håndsrækning og være en del af et fællesskab af frivillige, så er det også en mulighed. Frivillige er en del af rigtig mange af kirkens aktiviteter. Du er altid velkommen til at kontakte frivilligkoordinator Bjarke Løvind 53 74 67 01 / bjnl@km.dk for at høre, hvilke muligheder der er, eller tage men snak med en af kirkens andre frivillige eller aktivitetsansvarlige.

Måske har du også selv nogle ideer eller måske arbejder vi på noget, du synes, er interessant. Lige nu tales der f.eks. om at få en besøgstjeneste op at stå igen. 

Frivilliglisten

Du kan også skrive dig på frivilliglisten. Du binder dig ikke til noget, men du får besked, hvis vi står og mangler frivillige til konkrete opgaver. Gå til Frivilliglisten.