Udgivet af Bjarke Løvind, fre d. 21. sep 2018, kl. 10:26

Efterårets aktiviteter i Skt. Johannes Kirke er godt i gang og mange frivillige bidrager til, at alting fungerer. Men vi vil gerne have flere frivillige. 

- Frivillige skaber et særligt fællesskab. 

- Frivillige bidrager med noget særligt til aktiviteterne. 

- Frivillige kan løse opgaver, der ellers ikke ville blive løst. 

Det skal være nemmere at være frivillig 

I 2017 vedtog Skt. Johannes Kirke en frivilligpolitik. Frivilligpolitikken for Skt. Johannes Kirke har til formål at gøre det nemmere at gennemskue hvilke aktiviteter, der er; hvem, der kan kontaktes; hvilke opgaver, der skal løses; og for frivillige iværksættere at komme i gang. Du kan finde frivilligpolitikken her...

Ønsker du at være frivillig kan du kontakte frivilligkoordinator Bjarke Løvind 53 746 701 / frivillig@sktjohannes.dk eller den/de aktivitetsansvarlige. 


Her er nogle af de steder, hvor der brug for frivillige 

Allehelgen den 4. november: Allehelgen er en god anledning til at huske de af vore kære som er gået bort. I Skt. Johannes Kirke får pårørende, der mistet en af deres nærmeste inden for det seneste år en særlig invitation til gudstjeneste og til middag i sognegården. Der er brug for frivillige til at hjælpe med serveringen og hjælpe i køkkenet. 

Sogneindsamling den 25. november: Vi samler ind til Kirkens Korshær. Det plejer at være ganske hyggeligt og mange vil gerne bidrage til de i samfundet, der er dårligt stillede. Som indsamler får du en rute i sognet. Den tager godt 1 times tid at gå. Der er rundstykker til at starte på og suppe at slutte af på. Indsamlingen finder sted mellem kl. 10 og 15 - hold øje med tilmelding på kirkens hjemmeside eller mød frit op. 

Julemarked den 1. december: Julemarkedet er en rigtig hyggelig anledning til at mødes om, måske købe vafler og finde lidt godt til julemåneden. Der er brug for frivillige til at stille op og pakke ned, til at tage en vagt i en af boderne eller i caféen, eller måske strikke, sylte, bage eller på anden måde bidrage til boderne. 

Besøgstjenesten: Der er løbende brug for besøgsvenner. Som besøgsven besøger man ofte et ældre menneske i sognet for hvem en snak eller kop kaffe gør en verden til forskel. Personen har måske ikke noget netværk tæt på eller har ikke mulighed for rigtig at komme ud som tidligere.      

Jeg håber vi tales ved. 

Mange hilsner Bjarke Løvind

Kommunikations - og frivilligkoordinator i Skt. Johannes Kirke

Kategorier Frivillig