Udgivet tor d. 25. okt 2018, kl. 10:19

Landsindsamling i Aarhus 25. november 2018

Indsamling til unge hjemløse i Aarhus d. 25. november 2018 

Aarhus er desværre stadig Danmarksmester i antallet af unge hjemløse. Hjemløshed blandt unge i Aarhus er altså et stigende problem. Derfor har vi igen år i Kirkens Korshær i Aarhus fokus på unge hjemløse. De unge hjemløse i Aarhus lever med misbrug, hjemløshed og psykisk sårbarhed. Ved den seneste hjemløsetælling i 2017 viste det sig, at mere end 2.300 unge i Danmark er hjemløse. 378 af de unge bor på gaden her i Aarhus. Det tal forventes at stige ved optællingen i 2018. Derfor, er sagen kun endnu mere relevant igen i år.

Mange af de unge oplever livet fra dets hårdeste side, og vi vil i Kirkens Korshær gerne være en del af hjælpen. De unge har et meget begrænset netværk, og oftest er hjælpen fra Kirkens Korshær den sidste chance de har for at komme i retning af en mere værdig tilværelse.

Ungeherberget på Kalkværksvej

En af de tiltag vi i Kirkens Korshær har taget er åbningen af vores ungeherberg i 2018 som er øremærket de unge. Ungeherberget har 10 akut-sengepladser, som i perioder alle er i brug. En af målsætningerne med ungeherberget er at tilbyde en skræddersyet indsats til de særligt udsatte unge og meget gerne inden de ender i tung hjemløshed.

Vi håber derfor med dette års landsindsamling at kunne styrke denne indsats endnu mere. Vi har en ambition om at nå disse unge mennesker inden de ender i det rigtig hårde miljø på gaden og i de traditionelle varmestuer. Derudover, vil vi meget gerne møde de unge med hjælp og vejledning til et bedre liv.

”Alle mennesker fortjener hjælp”

Selv det mindste gør en forskel

Du har mulighed for at hjælpe unge på gaden i Aarhus ved at melde dig som indsamler på www.danmarkmodfattigdom.dk og bruge et par timer søndag d.25/11 på at samle penge ind og ellers kan du støtte med et bidrag via MobilePay på 4040.

Tusind tak for hjælpen.. Kirkens Korshær i Aarhus 

Kategorier Frivillig