Udgivet af Bjarke Løvind, tor d. 29. nov 2018, kl. 13:49

Sidst i november havde vi igen år indsamling til fordel for Kirkens Korshær. En indsamling vi gør rigtig meget ud af fordi socialansvarlighed er vigtig for os, og fordi vi op til jul, hvor alle har travlt og forbruget går amok, på en særlig måde tænker på dem, som har det svært – dem som ikke kan være med.

Det er ingen hemmelighed, at vi ønsker mange indsamlere, og vi gør meget for, at det skal være en god dag for alle, der er med. En stor tak til alle, som deltog, og tak til alle, der bidrog til det flotte resultat – vi rundende næsten 10.000 kr. foruden donationer på SMS og mobilepay. Det er lidt mere end sidste år! Også en stor tak til de butikker, der sponsorerede gaver, som vi trak lod om blandt indsamlerne. Tak til: Chez Tony, Cafe Stuen th., Frisør Dorte Ørum, Løvbjerg, Smag Først, Vinoble, Frisør Marias hår, Aarhus Fiskespa, Dolce Vita, Cafe K, Frk Harald, og Fru Kjeldsens Kaffe.

Vi håber mange har lyst til at samle ind igen eller give en donation når vi kommer forbi ved næste indsamling. 

Foto: Det frivillige team sørgede for skulderklap kaffe mm. til alle indsamlere. Fra højere Lone Weiling, Birte MacIntyre, Kate Hornbek og Ulla Fahrenholtz.

Kategorier Frivillig