Udgivet tir d. 6. aug 2019, kl. 10:45

Vi er flyttet ind i Johannesgården, og vi vil give flere børn mulighed for at spille musik

Vi er drevet af at give vores glæde for musikken videre, og har et intenst samarbejde med sognet om opstart af elevarbejde, hvor vi tilbyder børn undervisning, mulighed for at låne instrument og deltagelse i vores fællesskab.

Musikkredsen er en del af FDF, Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, og har et solidt ståsted med udgangspunkt i Folkekirken. Netop derfor betyder fællesskabet med Skt. Johannes Kirke, sogn, præster og menighed rigtig meget for os.

Vi spiller til ganske mange arrangementer, hvor glæden ved at være fælles om musikken deles med andre. Det er for eksempel til skovgudstjenesten på Kristi Himmelfartsdag, det kan være til Aarhus festuge eller ved julekoncert i Sankt Johannes Kirke.

Vi er 25 medlemmer i musikkredsen, og vi mødes hver onsdag for at spille sammen.

Det som har bragt os sammen i musikkredsen er både nysgerrigheden hos den enkelte og i lige så stor grad medlemmernes rækken ud til nye musikere. Det er en helt integreret del af vores fællesskab at bygge, vedligeholde og skabe relationer. Vi bygger også vores fællesskab på de mange medlemmer, der er flyttet til Aarhus gennem tiden, og fordi netværket mellem FDF kredse over det ganske land er så stærkt, så er det nemt at flytte til FDF Aarhus Musikkreds. Helt på samme måde er det at flytte ind i den dejlige sognegård.


Elev i musikkredsen

• Har du lyst til at lege, spille musik og lære noder?

• Vil du modtage undervisning, låne instrument og komme på kursus?

• Har du lyst til at optræde og spille koncerter for et stort publikum?

Startdato: 4. september kl. 18.00
Skt. Johannes kirkens sognegård

Undervisning:

• Eneundervisning og lille band onsdag kl. 18.00-19.00

• Stort orkester onsdag 19.00-21.30

• Kontingent kr.150 pr. halve år det første år – derefter kr. 450

• Du kan låne instrument af musikkredsen

www.fdf.dk/aarhus_musikkreds
Facebook @fdfaarhusmusikk
reds

Kategorier Børn/Unge