Udgivet af Bjarke Løvind, tir d. 24. mar 2020, kl. 22:06

På baggrund af de seneste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne fortsætter foranstaltningerne i Skt. Johannes Kirke til forebyggelse af corona-smitte frem til den 13. april. Det betyder, at der er lukket ned for aktiviteter og møder, og alle indendørsaktiviteter indstilles. Som følge heraf er alle gudstjenester derfor aflyst frem til den 13. april.

Når der bliver givet grønt lys for, at der startes op igen, meddeler vi dette ud på hjemmeside og Facebook samt ved opslag.   Huset er lukket  Johannesgården holder lukket for alle foreningsaktiviteter og møder. Det betyder, at lokaler og faciliteter i huset kan ikke anvendes. Huset er lukket af, og man kan ikke komme ind.   Sekretariatet er lukket for personligt fremmøde Sekretariatet holder lukket for personligt fremmøde, medarbejderne arbejder hjemme, og kan træffes pr. mail og telefon i hele perioden.   I kan læse mere og få gode råd om, hvordan I skal forholde jer til situationen på Kirkeministeriets hjemmeside, www.km.dk

Vi beklager selvfølgelig det besvær, det giver jer – men håber på forståelse. Vi fungerer i disse dage som hinandens kollektive immunforsvar, og vi må passe på hinanden.   Vi holder jer løbende orienteret, og melder ud så hurtigt som muligt, når der er nyt.

Kategorier Nyheder