Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

En svær start på 2021

En svær start på 2021
Udgivet af Bjarke Løvind, tor d. 7. jan 2021, kl. 13:39
Nyheder

Det er desværre under kedelige omstændigheder, vi begynder det nye år. COVID-19 pandemien har betydet store udfordringer for samfundet og for hver enkelt af os. I Skt. Johannes Kirke betyder det aflysning af en række aktiviteter mens andre må afvikles under kraftige restriktioner. I første omgang betyder det aflysning af kulturelle arrangementer som koncerter, men andre aktiviteter må også aflyses. Bl.a. vil Åbent Hus i dag d. 7. januar samt d. 14. januar aflyses. Andre aktiviteter vil også blive berørt. Gudstjenester vil blive kortet ned til en halv time og foregå uden fællessang, men korister vil medvirke. Kirkekaffen er aflyst. 

Kirkelige handlinger som dåb, vielser og begravelser kan fortsat gennemføres, men under skærpede retningslinjer. 

Vi vil løbende opdatere kirkens hjemmeside efterhånden som vi ved, hvilken betydning restriktionerne får for kirkens aktiviteter.

Vi rigtig kede af situationen. Vores ønske er at være en nærværende kirke og bringe opmuntring og håb i en svær tid. Det må vi nu finde nye veje for. Heldigvis gøres der et stort arbejde med vaccinationer, og vi vil bidrage til at holde pandemien stangen, så denne indsats får mulighed for succes, og vi kan gå lysere tider i møde.

Præster og øvrige medarbejdere er fortsat på arbejde og kan kontaktes, og kirkekontoret vil være åbent for betjening. 

Med venlig hilsen

Menighedsråd og medarbejdere i Skt. Johannes Kirke.