Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Podcast - det ikke en dødssynd at tage en slapper

Podcast - det ikke en dødssynd at tage en slapper
Udgivet af Bjarke Løvind, tor d. 1. jul 2021, kl. 09:04
Voksne

Podcast er en oplagt mulighed for fordybelse og adspredelse midt i dagligdagens gøremål, og i sommerferien kan det være en kærkommen mulighed på stranden eller hængekøjen. På folkekirken.dk finder du flere podcastserier, der på en kvalificeret og vedkommende måde tager livtag med tilværelsens store spørgsmål. Og så er det jo, apropos nedenstående podcast, ikke nogen dødssynd at dovne den af :-)  

Næstekaffe – samtaler uden filter

Den første serie, Næstekaffe, er interviews eller samtaler med kendte danskere sammen med en præst taler om kærligheden, håbet, angsten, sorgen, døden, men først og fremmest om livet. Når vi deler livet med hinanden, bliver det tunge lettere, glæden større og kaffen lidt bedre. Lyt med, når præsten byder en, du kender, på en kop helt almindelig filterkaffe og en samtale uden filter.

https://www.folkekirken.dk/akt...

De syv dødssynder

Den nyeste podcastserie handler om det moderne menneske med udgangspunkt i noget så gammeldags som De syv dødssynder. Hvad vil det sige at være menneske i en tid, hvor teknologi og accelereret udvikling slynger os fremad i stor hast? Hvad kan fortiden lære os om fremtiden?

Sammen med præst Lars Gustav Lindhardt og forfatter Knud Romer søger teknologieksperten og fremtidsmennesket Christiane Vejlø i denne podcastserie tilbage til de syv berømte dødssynder og undersøger, hvilken rolle de spiller for det moderne menneske. 

https://www.folkekirken.dk/akt...