Sommerudflugt | Skt. Johannes kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sommerudflugt

Dato
Onsdag d. 10. august 2022, Kl. 09:45 til kl. 18:00
Pris
200 kr. +

Der ikke flere ledige pladser, men du kan komme på venteliste. 

Johannes kirkes sommerudflugt går i år til Gødstrup og Videbæk. Turen byder på gode oplevelser, hygge og fællesskab, og der plejer at være rift om pladserne, så skynd dig at melde dig til, hvis du vil være sikker på at komme med. Se folder [PDF].

Afgang: Johannesgården er åben fra kl. 9.15, hvor der er mulighed for at smøre sig et rundstykke til formiddagskaffen. Klokken 9.45 kører vi mod Gødstrup, og undervejs drikker vi formiddagskaffe i bussen.

Hospitalskirken ved Gødstrup: Hospitalskirken blev indviet den 28. august 2021. Den er tegnet af arkitektfirmaet Friis og Moltke med udsmykning af billedkunstner Laila Westergaard. Den ene af hospitals-kirkens præster, Christian Wegeberg Overgaard, vil vise os rundt og fortælle om kirken og hospitalspræstens arbejde.

Frokost: Næste stop på turen er Hotel Falken i Videbæk, hvor vi vil nyde frokosten. Husk, at der skal betales særskilt for drikkevarer.

Vestjyllands Kunstpavillon/Arne Haugen Sørensen Museum: Efter frokosten kører vi til Vestjyl-lands Kunstpavillon, hvor vi har be-stilt en rundvisning. Museet har en særudstilling i anledning af Arne Haugen Sørensens 90 års fødselsdag. Det er Arne Haugen Sørensen, der har lavet de mange smukke glasmo-saikker, som vi hver dag glæder os over i Skt. Johannes kirke.

Kaffe: På vejen hjem drikker vi kaffe.

Hjemme igen: Vi forventer at være tilbage ved Johannesgården ca. kl. 17.30.