Tirsdag d. 17. december 2019, kl. 19:00

Vibykoret giver julekoncert i Skt. Johannes Kirke under ledelse af Søren Bormann og med akkompagnement af Jesper Kragh.
Årets juleprogram byder på velklingende og festlig musik. Der er blandt andet nogle korsatser fra Händels Messias samt nogle meget melodiske moderne udsættelser af gamle kirkelige julemelodier.
Vibykoret er et af Århus' ældste kor. Det er oprettet i 1907 som herrekor, og efter nogle år kom også damerne med. Som navnet antyder, startede det i Viby. I løbet af de mange år har koret deltaget i mange store arrangementer og blandt andet givet koncerter sammen med adskillige kor og musikere fra nær og fjern, bl.a. Århus Amatørsymfoniorkester.
Siden 2016 har Vibykoret haft den unge, kompetente Søren Bormann som dirigent. Han er cand.mag. i musik fra Århus Universitet og desuden uddannet på Vestervig Kirkemusikskole som korleder og organist.
Efter nogle år i midtbyen har Vibykoret nu øvelokale i Frivillighuset på Kirkegårdsvej, Trøjborg. De omkring 30 medlemmer kommer fra hele Århus Kommune og nærmeste opland.
Foruden koncerter i lokalområdet har koret desuden om foråret weekendtur til forskellige steder i Danmark, hvor koret som regel giver to-tre koncerter.

Sted
Kirkerum, Peter Sabroes Gade, 8000 Aarhus, Danmark
Pris
20 kr.