Julekoncert ved Joyful Voices | Skt. Johannes kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert ved Joyful Voices

Dato
Mandag d. 13. december 2021, kl. 17:30
Sted
peter sabroes gade 20 8000 aarhus, Peter Sabroes Gade, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Joyful voices
Pris
70 kr. OBS særlige priser for børn og studerende

Traditionen tro, inviteres alle til en fantastiske og stemningsfyldte julekoncert med Joyful Voices i Skt. Johannes Kirke.

Efter en succesfuld og veloverstået Alphabeat-tour er selvtilliden helt i top hos koret, og de er klar til at give os en fantastisk gospelkoncert, og vi kan glæde os til en stemningsfuld, musikalsk oplevelse, når julens smukke gospelmelodier fylder kirkerummet og lyser den kolde decemberaften op. 

I år er der to koncerter henholdsvis kl. 17.30 og kl. 20.00 og som noget nyt sælges der billetter på forhånd. 

Der kan købes billetter på disse links:

Pris for voksne kr. 70,- (over 18 år). Pris for over 5 år og til dig på et lille budget kr. 45,- Børn under 5 år er gratis

Corona
Der skal jf. gældende restriktioner fremvises gyldigt coronapas ved indgangen. Følg med her på siden eller der, hvor der købes billet for yderligere ændringer eller restriktioner ifm. udviklingen i corona situationen.

Refusionspolitik
Tilmelding er bindende ved gennemført betaling og kan således ikke refunderes. I tilfælde af at koncerten må aflyses refunderes billetprisen dog uden administrationsgebyret. Det kan også blive nødvendigt at reducere i antallet af gæster såfremt regeringen indfører et forsamlingsforbud til 400 personer og herunder. I så tilfælde vil de gæster som har tilmeldt sig sidst få refunderet deres billetter jf. ovennævnte refusionspolitik.