Minikonfirmander | Skt. Johannes kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Minikonfirmander

 

MINIKONFIRMAND I SKT. JOHANNES KIRKE ETERÅRET 2021

Kære alle børn i 3. B og 3.C fra Skovvangskolen

Vi begynder et nyt hold minikonfirmand her til efteråret.

Første gang er d. 13. september. Børnene hentes efter skole og er tilbage i SFO ca. kl. 15.15, hvis det ønskers, ellers er  minikonfirmand fra kl. 13.30 til 15.00. I er alle inviteret, det er gratis, og I kan tilmelde jer nedenfor :-)

Underviser er sognepræst Margrethe Berg 

”Pak ikke børn ind i vat og bomuld, men pak dem ind i sange og gode, stærke fortællinger”! (Astrid Lindgren)

I forløbet med minikonfirmanderne forsøger vi at leve op til disse ord ved at sætte ord og krop, fortællinger og sange på tro, håb, kærlighed, død, sorg, drømme, himmel og Gud. Vi vil høre nogle fortællinger fra Bibelen og synge både de gode kendte salmer, og de helt nye salmer. Og så skal vi selvfølgelig også lege, være kreative og hygge os. I forløbet lærer vi om kirkerummet, alteret, døbefonten og prædikestolen, og vi taler om de store og små ting i livet. Der vil være plads til en masse spørgsmål som: Hvorfor har præsten en kjole på? Hvorfor ringer kirkeklokkerne hver morgen? Hvorfor får babyen vand på hovedet?

Forløbet  afsluttes med en gudstjeneste d. 20. november, hvor minikonfirmanderne er medvirker, og vi håber hele familien kan være med. 

Tilmelding kan ske via kirkens hjemmeside eller ved at kontakte kirkekontoret.

Tilmeld dit barn til minikonfirmand efterår 2021

Tilmelding betragtes som en interesse tilkendegivelse, da forløbet skal afklares endelig i forhold til skole og COVID-19 retningslinjer. Alle tilmeldte vil høre nærmere, så snart alle forhold er på plads.   

Minikonfirmandundervisning

Som minikonfirmand får børnene mulighed for at udforske kirken, komme op i kirketårnet, stå på prædikestolen, opleve orgelet på nærmeste hold, være på besøg på kirkegården, høre spændende bilbelhistorier, lave kreative aktiviteter, lege, spise pølsehorn og meget mere. 

Normalt vil minikonfirmand strække sig over 9 gange, men naturligvis ikke i skolens ferier. Børnene hentes på skolen og følges tilbage til skolen/SFO, når undervisningen er slut, medmindre andet er aftalt. 

Der vil blive informeret nærmere på skolen inden forløbet begynder. Har I spørgsmål, er I dog altid velkommen til at kontakte kirkekontoret. 

 

Margrethe Münster Berg