Minikonfirmandundervisning

Som minikonfirmand får børnene mulighed for at udforske kirken, komme op i kirketårnet, stå på prædikestolen, opleve orgelet på nærmeste hold, være på besøg på kirkegården, høre spændende bilbelhistorier, lave kreative aktiviteter, lege, spise pølsehorn og meget mere. 

Skt. Johannes Kirke indbyder børn i 3.b. og 3.c. på Skovvangskolen til at være minikonfirmander - 3.b. om efteråret og 3.c. om foråret.

 3.b Skovvangskolen efterår 2019

Vi byder 3.b på Skovvangsskolen velkommen som minikonfirmander i efteråret 2019

Vi mødes 9 mandage i efteråret med start d. 23. september. Vi mødes hver mandag bortset fra mandag d. 14. oktober (efterårsferien). Børnene hentes på skolen kl. 13.50 og følges tilbage til skolen/SFO, når undervisningen er slut kl. 15.45, medmindre andet er aftalt. Børnene er tilbage på skolen kl. 16.

Sidste undervisningsgang er mandag d. 25. november.

 

I kan tilmelde jeres barn her.

Om underviseren 

Jeg hedder Mette og er ny underviser af minikonfirmander. Derudover er jeg administrativ medarbejder ved kirkekontoret. Tidligere har jeg undervist i religion og tysk i gymnasiet, og jeg glæder mig nu meget til at tage hul på et sjovt og spændende forløb sammen med minikonfirmanderne. Jeg har en stor interesse i de gode kristne fortællinger og holder meget af at formidle dem på spændende, sjove og kreative måder, så de giver mening og glæde for børn.