Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Minikonfirmander

 

MINIKONFIRMAND I SKT. JOHANNES KIRKE FORÅRET 2021

Alle børn i 3. klasse fra Skovvangskolen inviteres – og det er gratis!

Underviser er sognepræst Margrethe Berg ”Pak ikke børn ind i vat og bomuld, men pak dem ind i sange og gode, stærke fortællinger”! (Astrid Lindgren, 90 år)

I forløbet med minikonfirmanderne forsøger vi at leve op til disse ord ved at sætte ord og krop, fortællinger og sange på tro, håb, kærlighed, død, sorg, drømme, himmel og Gud. Vi vil høre nogle fortællinger fra Bibelen og synge både de gode kendte salmer, og de helt nye salmer. Og så skal vi selvfølgelig også lege, være kreative og hygge os. I forløbet lærer vi om kirkerummet, alteret, døbefonten og prædikestolen, og vi taler om de store og små ting i livet. Der vil være plads til en masse spørgsmål som: Hvorfor har præsten en kjole på? Hvorfor ringer kirkeklokkerne hver morgen? Hvorfor får babyen vand på hovedet?

Forløbet begynder i uge 2 og slutter med en gudstjeneste i uge 12.

Tilmelding kan ske via kirkens hjemmeside eller ved at kontakte kirkekontoret.

Tilmeld dit barn til minikonfirmand forår 2021

Minikonfirmandundervisning

Som minikonfirmand får børnene mulighed for at udforske kirken, komme op i kirketårnet, stå på prædikestolen, opleve orgelet på nærmeste hold, være på besøg på kirkegården, høre spændende bilbelhistorier, lave kreative aktiviteter, lege, spise pølsehorn og meget mere. 

Skt. Johannes Kirke indbyder børn i 3.b. og 3.c. på Skovvangskolen til at være minikonfirmander. Normalt vil 3.b. placeres om efteråret og 3.c. om foråret. 

Normalt vil minikonfirmand strække sig over 9 mandage. Vi mødes hver mandag, men naturligvis ikke i skolens ferier. Børnene hentes på skolen kl. 13.50 og følges tilbage til skolen/SFO, når undervisningen er slut kl. 15.45, medmindre andet er aftalt. Børnene er tilbage på skolen kl. 16. 

Der vil blive informeret nærmere på skolen inden forløbet begynder. Har I spørgsmål er I dog altid velkommen til at kontakte kirkekontoret. 

 

Margrethe Münster Berg